Att sätta punkt.

Att veta när en målning är klar är minsann inte det lättaste, åtminstone inte för mig. Igår lade jag vad jag tror kan vara sista handen vid målningen ovan. Nu får den vila på väggen vid trappan och så får vi se om jag känner att jag behöver "gå på den" igen. Jag försöker just nu få ihop ett litet bildspel över hur målningen utvecklats under målning då det alltid är spännande att se hur processen och de olika stadierna i målningen varit. Det har dock visat sig vara svårt att få in bildspelet här på bloggen, ska försöka igen men annars finns en "light" version av bildspelet just nu på min facebooksida.

Idag har det även blivit klart att jag och mina målningar ska få husera  hos Hår & sånt under kulturvandringen i Mölnlycke centrum lördagen 9 april. Efter påsk ska jag ner och se hur lokalen ser ut och vilka möjligheter den ger. Några av de målningar som jag ansökte med är ju rätt stora så kanske får jag byta ut  och lägga till mindre storlekar. Jag kommer troligtvis även att ha med några vykort till försäljning, ska blir kul att se hur det går med dem :)