Att vårda drömmar

Igår fick jag något så ovanligt som en oväntad lång stund för mig själv, de små barnen var iväg på olika håll och de stora hängde med kompisar och själv begav jag mig in till göteborg för att dyka ner bland alla fantastiska konstnärsmaterial på inex. Efter som tiden fanns så blev det även lite fritt strosande vilket ledde till ett inköp av min nya favoritbok, min lilla röda! Boken där jag från och med nu vårdar mina drömmar, formar idéer för framtiden och lägger upp strategier.  Boken köpte jag på ren impuls, idén bara dök upp då jag såg den vackert röda boken i affären, en bok för mig och mina konstnärstankar... Redan då jag först plockade upp den ur sitt plasthölje över en kaffe latte på ett närliggande fik kände jag hur jag älskade känslan av att hålla den i min hand. Ett pirr i magen. En plats för mig och mina drömmar...

Idag känns det likadant, en varm känsla som sprids i kroppen då jag sträcker ut handen och varsamt låter den smeka över bokryggen. Min bok, för mina drömmar. För min framtid? 
Om man kan blir kär i en bok så tror jag att det är just såhär det känns, det är du och jag nu lilla bok som ska bringa reda i virriga konstnärsdrömmar....