Förberedelser för konstvandring

Nu närmar sig slutet på utställningen på Clarion Plaza i Karlstad, på onsdag är det dags att hämta hem målningarna igen.  Vi får väl se om några av dem får vara med även på konstvandringen i Mölnlycke den 9 april. Tänker mig att några av dem kan komma att passa men vi får se. Veckan efter påsk ska jag ner till frisersalongen där jag ska få husera och prata med ägaren samt se vilka målningar som kan passa/få rum i miljön. Idag har jag i alla fall börjat fixa till lister för inramning av ytterligare två målningar, jag vill ju ha så mycket som möjligt att välja på när det väl är dags :)

Det ska bli så roligt att få vara med på den här konstvandringen på hemmaplan, jag har ju bara visat upp mina målningar en bit bort såhär långt. Så det känns faktiskt lite speciellt och även lite extra pirrigt. Hur många lockas av konstvandringen i stort och kommer det ens komma in några till just mig är tankar som florerar för fullt. Men mest är det såklart jätteroligt att få vara med på en sådan här satsning!