Första konstvandringen tillända...

Tänk så fort helgen drog förbi, denna helg som jag sett fram emot så länge, ända sedan det stod klart att jag skulle få möjlighet att delta. Nu har den passerat och jag kan tänka tillbaka på  finfina besök och samtal kring det jag skapar. Lördagen stod för flest besök medan söndagen blev betydligt lugnare särskilt under förmiddagen men framåt kl.14 tog det snurr igen. Att under en hel helg få möta både bekanta och för mig främmande människor och prata kring min konst var en fantastisk fin upplevelse. I skapandeprocessen är det ju bara jag och färgerna, mina tankar och tolkningar kring det som blir till. När någon annan sedan ser den färdiga målningen så tolkar de dem utifrån sina egna erfarenheter och läser allt som oftast in något eget som jag inte varit i närheten av att tänka i skapandet. Det är spännande!
Att sedan prata färg och teknik med andra intresserade är även det fantastiskt roligt, det finns ju  så många olika sätt att jobba på och i utbytet så lär vi av varandra. Att visa upp sin konst blir därför ett verkligt utbyte och jag får så mycket tillbaka!

I veckan som kommer är det Konstens vecka och då fyller vi Härryda konstnärer på med fler verk i `Kultur i byn´ på byvägen i Landvetter. Denna utställning kommer ha öppet onsdag kväll och nästa helg. Jag kommer lägga upp öppettiderna på min facebooksida https://www.facebook.com/ulrikawickstrandArtist/ och på instagram https://www.instagram.com/ulrikawickstrand/ när jag vet exakt hur det kommer att se ut.

Målningen ovan vandrar föresten nu efter helgen vidare till ett nytt hem liksom en annan liten målning samt den som hängde på  Partille herrgård, vilket alltid är lika roligt.