Höstens målningar

Under hösten har det växt fram ytterligare några damer med hatt. Jag har fortsatt experimentera med bakgrunderna genom att grunda med enkla intuitiva målningar. Jag målar med andra ord färg och form helt på känsla och utan att tänka något som helst motiv . Sedan har jag gått vidare och funderat över vilken typ av dam som skulle kunna passa till nyss gjorda bakgrund. 

Jag har hela tiden haft minst två målningar på gång då jag insett att jag ofta kan behöva vila lite från en målning en bit in i processen. Bara låta den stå ett tag för att verkligen hinna se och få nya tankar på hur jag kan gå vidare. De här målningarna  är vad jag arbetat med det senaste, några är färdiga och några kräver lite mer arbete innan jag känner mig riktigt nöjd... Hur som helst är jag så glad att jag kommit igång ordentligt med måleriet, att det finns en regelbundenhet som bidrar till att hålla lusten och suget efter att måla ännu mer uppe. Det kan behövas för att hålla frustrationen och kritikern inom mig (en ständig följeslagare) i schack :)

null

null

null