Julmarknad på Lindholmen

Tänk att till helgen är den äntligen här, starten på årets mysigaste period i min värld, adventstid. Älskar hur det lyser i alla fönster, att starta dagen i skenet av adventsljus, att avsluta den uppkrupen i soffan med en tekopp och omgiven av ljus. Älskar det där ljuset i mörkret!

Att jag denna 1:a advent kommer få möjlighet att träffa nya och gamla bekantskaper när jag tar med mitt pick och pack för att hänga på Lindholmens nya julmarknad, gör det inte sämre. Lite mer spänt och nervöst än vanligt men på ett bra sätt. Jag har nu fått se vilket fantastiskt sällskap av skickliga designers och kreatörer jag hamnat bland och känner en enorm ödmjukhet inför chansen att få ställa ut sida vid sida med dem. ( Vill du se mer av helgens utställare så titta in på www.julpalindholmen.se ) Det kommer bli en spännande erfarenhet...

Jag hoppas att många av er tar chansen att trotsa tråkvädret som väntas dra in över Göteborg de närmsta dagarna och bestämmer er för att istället insupa lite julstämning under helgen för att komma i rätt stämning för årstiden. Doften av gran, glögg, god mat och trevligt sällskap samtidigt som det finns möjlighet att ta del av god design och införskaffa en och annan julklapp, vad kan slå det som helgnöjet!?!Julmarknaden har öppet:    lördag 1dec kl.12-20     söndag 2dec kl.12-17


Adress: Anders Carlssons gata 2, SE-41755 GöteborgHoppas vi ses!


Ps. Under julmarknaden kommer jag erbjuda adventspris på mina inramade 20x20cm originalmålningar. Först till kvart om du vill få tag på en helt unik julklapp till någon du håller kär.