Kommande utställningar och målarlust

Sist jag skrev var semestern i antågande och nu är jag redan inne på slutspurten av densamma. att få vila visade sig vara mer välbehövligt än jag trott. Tröttheten slog till så bedövande att det varit en kamp att ta sig tillbaka hit till någonslags normalläge, därför fick även måleriet stå tillbaka under de första veckorna av semestern. Förra veckan väcktes dock lusten på allvar och nu längtar jag  efter stunderna då jag kan dra mig undan med mina färger, det är så dags nu :)  Flera målningar är i tillblivande stora som små och jag hoppas nu att kunna få ihop ett litet gäng inför Konstriket som går av stapeln 30sept och 1okt. Det kommer det även vara vernissage den 29 sept på Partille Herrgård där alla 82 konstnärer bidrar med en målning. DET tror jag blir riktigt spännande att uppleva! Mer info om denna helg kommer så småningom :)

Till samlingsutställningen Mixed Art på Galleri Villastaden i Borås, 26aug-6sept, har dessa målningar valts ut:
2016-12-12134020jpg              2016-12-12133741jpg
och det ska bli riktigt kul att åka dit på vernissage den 26aug och träffa alla andra deltagare. Att ta en sväng förbi Galleriet mellan 12-16 är ett hett tips!