Konstvåren 2018

Tänk att vi redan kommit in i februari, jag tycker att det märks så tydligt att vi går mot ljusare och varmare tider. För trots grått, kallt väder som fått mig att gå all in och verkligen  färgboosta mitt måleri av längtan efter mer färg, så märks det från dag till dag att solen dröjer sig kvar lite, lite längre. Det känns Härligt!

Att våren kommer med en mängd roliga hållpunkter både konst, privat och jobb mässigt gör det ju inte sämre.  Turligt nog är februari relativt lugnt vilket är bra då jag behöver tiden som är nu till att andas lugnt och förbereda inför vad som komma skall, inte minst utställningsmässigt. 24-25mars är det ju nämligen dags för årets Kulturvandring i Mölnlycke centrum tätt följt av en utställning i Landvetter tillsammans med Konstnärsalliansen 29/3-15/4. Vad som sedan händer innan det är dags för Konstriket första helgen i oktober vet jag inte riktigt. Jag har slängt ut lite krokar och hoppas på att det ska bli någonting mer någonstans, men vi får se helt enkelt.

I övrigt fortsätter jag att utmana mig med tekniken, tränar mig att utnyttja ljus och kamerans inställningar för att få till bästa möjliga foton. Det har redan lönat sig på så vis att jag fått tillräckligt bra bilder för att kunna erbjuda fler produkter med mina tryck på www.society6.com och jag kommer naturligtvis fortsätta pröva mig fram för att få bästa möjliga bilder.
På tal om teknik så provade jag i fredags att för första gången göra en livesändning på instagram medan jag grundade och jobbade fram första färglagret på två nya målningar . Det visade sig vara riktigt roligt även om det kändes ovant att sitta och berätta om vad jag gjorde och tänkte samtidigt som jag skapade. Det är ju inte riktigt så jag brukar göra men roligt var det och jag kommer därför försöka sända live lite då och då under mina ateljefredagar. Kanske redigerar jag några av dem för att kunna lägga ut på Facebooksida också , vi får se hur det går :)