Kulturvandring

Ja nu närmar sig Kulturvandringen med stormsteg, det är knappt att jag hunnit med den sista veckan som till stor del präglats av den sjukstug som vi haft här hemma. Jag trodde att vabbuari skulle infalla lite tidigare än i mitten av mars men inte hos oss inte, tyvärr verkar det fortsätta ett tag till då vi idag går in i tredje veckan av vabb. Galet, men å andra sidan så är iallafall vi vuxna friska vilket gör det hela mycket enklare. Så vi ska nog hinna jobba med både det ena och det andra under veckan trots allt.

Kulturvandringen då? Jo igår var jag nere på Kitchen for You och placerade ut ett gäng målningar i deras skyltfönster. Det var fantastiskt roligt att få komma ner och möta tjejerna som har hand om stället, de var så fantastiskt nyfikna och peppande vilket fick mig att längta tills på lördag än mer.
Förutom de målningar som nu står i skyltfönstren kommer jag på lördag fylla på med ett gäng små målningar och kanske någon större. Jag kommer även duka upp de vykortstryck som jag har kvar i lager samt göra en sista utförsäljning på min konstkalender för 2018, vilken kommer få ett riktigt bra slutförsäljningspris.

På fredag eftermiddag är det dags att hänga det som ska visas på Hulebäcksgymnasiet och jag funderar som bäst på vilka målningar som ska få hänga där. Lite beror det på vilken utställningsplats som jag får, om det finns någon väggyta eller om det bara är bordsyta som jag har att tillgå. Jag tänker att jag får göra som jag ofta gör och ta med mig mer än vad jag tror kommer fåplats och sedan välja när jag är på plats. På söndagen när jag står på Hulebäck hela dagen så kommer jag göra precis som på Kitchen for You under lördagen och fylla på med tryck och fler målningar.

Min förhoppning är nu att vi får ett riktigt härligt vårväder till helgen som kan locka lite extra besökare som vill komma och strosa runt bland all konst. En riktig färgfest är vad jag vill ha och det är tillsammans som vi kan skapa det!