Kulturvandring i Mölnlycke centrum

Imorgon är det så dags för Kulturvandringen i Mölnlycke centrum. Igår var jag nere hos Cathrine på Hår & Sånt och hängde de målningar som ska vara med. Det kändes riktigt bra och nu hoppas jag bara på en fin välbesökt dag imorgon :) Är det något jag är rädd för så är det väl att ingen ska hitta in till mig, men med staffli med målning utanför dörren så bör det väl vara tydligt att det finns mer att se innanför dörren!

Ikväll ska jag plocka ihop det sista av det som ska med imorgon. Prislista, vykort, staffli & tavla, växelpengar, vernissagebok, godisskål etc. Hoppas verkligen att jag kommer ihåg allt! Det ska hur som helst bli spännande att se vad jag får för respons imorgon, hemmaplan är alltid pirrigt!!

(på bilden ses en av de nyinramade små målningarna, 20x20, som också kommer finnas med imorgon)