Kulturvandring närmar sig

Nästa helg, 25-26 mars, går årets Kulturvandring i Mölnlycke av stapeln. Jag har även i år lyckan att få ställa ut hos "Hår & Sånt" vilket jag är väldigt glad och tacksam för, min upplevelse är att förra årets hängning blev väldigt bra i den här lokalen med stora fönster, god väggplats och även hyllplats för mindre verk. Igår blev jag färdig med de sista detaljerna på målningen ovan som också blir den sista att ta plats på utställningen. När jag tittade på den idag såg jag dock redan en detalj som jag skulle kunna justera men nu har jag redan ramat in den bestämt mig för att vara färdig så då får det vara så. Skulle jag redigera alla mina målningar allt eftersom så skulle jag kunna hålla på i det oändliga, ibland måste man bara bestämma sig :)

I helgen är det iaf dags att fixa med de sista inramningarna, lister ska målas, spikas ihop, spacklas och målas igen. Så ska förrådet av upphängningsmaterial inventeras så att allt är komplett inför måndagen då de större målningarna kommer hängas upp på salongen. Mina små målningar får vänta tills jag själv är på plats nästa lördag och söndag.

Jag hoppas verkligen att årets vandring blir en lika positiv upplevelse som förra årets, om inte ännu bättre! Är så glad för satsningen att förlänga öppettiderna till både lördag och söndag (kl 11-15) för att ge fler chansen att ta del av och uppleva konsten. Att det även är fler aktörer med, så som Lions med sin vårsalong, Fotoutställningen på Råda Rum etc gör att det känns än mer spännande. Önskar att jag själv haft möjlighet att gå runt och besöka de andra utställarna men  man kan ju som bekant inte få allt :) Får lyssna in besökarnas upplevelser och ta del av det den vägen istället.