Kvinnligt Skapande K CCC

Igår var det så dags för vernissage på Karlstad KCCC, som visade sig vara en enorm evenemangs och konferensbyggnad mitt i Karlstad. Sammanlagt var vi 15 konstnärer som ställde ut, de flesta från trakterna runt Karlstad men även några som åkt lite längre. Utställningen var fördelad till två plan i huset och varje konstnär hade 2 eller 3 konstverk på plats (resten av våra målningar hittar man om några dagar på Clarion Plaza hotell i centrala Karlstad). Variationen av uttryck, stilar, tekniker var stor och jag är rätt säker på att alla besökare kunde hitta något som de tilltalades av.

Hur som helst var det en rolig kväll med fina möten inte minst med de andra konstnärerna, verkligt härliga människor allihop!

Det är verkligen så jag önskar att jag hade närmare till Karlstad så jag hade möjlighet att komma på eventet på Plaza den 8 mars, så jag fick träffa flera av dem igen.

null

null