Långsam start på året

Årets första målningar börjar trilla in i galleriet men ska man vara petig så har flera av dem målats på även i slutet på förra året bara att de inte blivit helt färdiga eller fotograferade förän nu. Början på detta året har nämnligen fått gå lite långsamt på alla livets plan eftersom jag fått problem med nacken, vilket resulterat i att möjligheten att engagera sig i varken det ena eller det andra blivit minst sagt begränsade. Det går dock frammåt och någon liten stund här och där under veckorna börjar det nu bli möjligt att sitta och ägna sig åt de underbara färgerna. Jag är tacksam för det och hoppas och tror att det fortsätter bli bättre och bättre framöver så att jag snart kommer tillbaks i de vanliga rutinerna igen.

Vid några av de korta besöken vid stafflit har jag iallafall lekt loss med fler blå toner. Blått är ju en färg som jag fjärmat mig från tidigare men som jag nu provar att använda mig mer av, en utmaning men samtidigt en möjlighet till nya uttryck märker jag :) Här nedan är det enda färdiga exemplet såhär långt. Inte en mänsklig siluett  så långt ögat når, nu är det upp till betraktaren  vad det blev istället....
2017-01-25153858jpg