När saker och ting bara faller på plats...

Ibland är det svårt att inte förundras över hur saker och ting bara händer och faller på plats, hur möjligheter plötsligt dyker upp och skapas som man för inte alls länge sedan inte visste något om. De senaste veckorna har det verkligen varit så för mig, smått och stort inom skapandet har bara kommit och gått min väg. Medlemskap i Konst i Härryda och därigenom nya bekantskaper och fler utställningsmöjligheter, möjligheten att ställa några målningar på Arkens Spa och en uppmuntran om att höra av mig om jag samlar på mig fler stora målningar i mer abstrakt stil, bokade utställningsdatum för separatutställning på Korpens Hantverksbutik jan-feb 2019 samt på Gyllene Hinden aug 2019 och nu sist deltagande i konstprojektet Artwork for Change. Det känns så fantastiskt fint och jag är så tacksam! Otroligt roligt att äntligen få ha separatutställningar att måla inför och så värdefullt att få bidra till välgörande ändamål genom Artwork for Change. Läs gärna vidare om projektet på deras hemsidan och dela med alla du tror kan vara intresserade.'
https://www.artworks4change.com/

Jag har nu även fått min placering inför Kulturvandringen i Mölnlycke centrum 24-25mars och kommer iår att vara på Kitchen for you, Lennart Kvarnströmsplats 13. Tanken är att några målningar placeras ut måndagen 19mars och så fyller jag på med lite fler målningar och tryck under lördagen 24mars då jag själv finns på plats kl.11-15. Jag kommer även att ha några målningar på Hulebäckssgymnasiet och troligtvis blir det där jag står under söndagen 25mars då Kitchen for you har söndagsstängt. Jag ska dock dubbelkolla detta innan jag lägger ut definitiv info här på hemsidan, facebooksidan och instagram.

Samlingsutställningen med Konstnärsalliansen är även den i antågande och det kommer vara vernissage under eftermiddagen på skärtorsdagen och sedan vara öppet under påskhelgen och de två efterföljande helgerna. Det verkar som om vi blir 9 konstnärer som ställer ut då vilket känns jätteroligt, det är alltid roligt att delta i samutställningar där många olika uttryck och tekniker samsas sida vid sida, kompletterar varandra och skapar dynamik. Jag får återkomma med öppettider så snart vi fått dem spikade. Men för den konstintresserade kan det ju vara ide att boka in ett besök under påskhelgen.