Nu är det dags...

Måndagens Konstvandringspepp kom av sig här i början av veckan då yngste sonen plötsligt blev väldigt sjuk och fick åka ambulans till sjukhuset. Väl där fick han världens bästa hjälp med syrgas, dropp etc. vilket gjorde att han ett dygn senare piggnat till betydligt  och tack och lov så har det fortsatt gå framåt. Så skönt att det kan vända så fort för de små, att en kollapsad lunga på ett dygn kan vara nästintill återhämtad och bara kräver antibiotika och lite andningsträning i form av djupa andningstag för att byggas upp igen.

Nu när mående är bättre försöker jag återigen tänka lite inför helgens konstvandring, i em är det hängning på Hulebäck och jag behöver plocka iordning allt som ska med dit. Sedan ska jag även plocka ihop tryck, emballage, kvittoblock, småmålningar etc som ska med till Kitchen 4 you imorgon. Lite småfix som jag snabbt borde klara av med andra ord.

Det ska bli så roligt att återigen få mötas över konsten och få ta del av andras tankar kring min konst. Upplägget med lördagen på ett eget ställe och söndagen tillsammans med många andra konstnärer på Hulebäck känns också väldigt bra, tidigare år har jag saknat kontakten med de andra konstnärerna så det ska bli väldigt roligt att få mer av det iår.  

Jag har insett att de närmsta veckornas  målartid kommer få riktas mot diverse utställningsfix. Ofrånkomligt och roligt på ett annat sätt än själva måleriet. Efter utställningen med konstnärsalliansen ser jag dock fram emot att dra igång med nya måleriprojekt igen. Allra mest ser jag just nu fram emot att sätta igång med målningen som ska bli mitt bidrag till 'Artwork for change'. Jag har en tanke som fått gro i ett par veckor nu och som jag gärna vill prova att få utlopp för på duken. Jag är verkligen sugen på att köra igång men som sagt, tanken får ligga och gro ännu ett litet tag innan det finns tid att gå in i skapandet på allvar...