Nytt år nya utmaningar

Nu när vi går in i nytt år kan jag inte låta bli att nyfiket undra hur detta år kommer te sig målarmässigt. Min lust att skapa är starkare än på länge, jag vill framåt, utvecklas vidare, komma någonstans... vart vet jag inte och det är ju det som är en del av tjusningen. 

Klart är i alla fall att jag i samband med Internationella kvinnodagen, 22feb-22mars, kommer delta i  samutställningen `Kvinnligt skapande´ på Karlstad CCC och Clarion Plaza hotell i Karlstad. Det ska bli så roligt att äntligen ställa ut några tavlor igen, det blir första gången sedan sommaren 2013 och det är ju ett tag sedan nu. Mina målningars gemensamma nämnare kommer nu, liksom då, vara "Damer i hatt" vilket inte är särskilt förvånande om man tar sig en titt i mitt Galleri.

Sedan kommer jag även skicka iväg ansökningar till utställningar på närmare håll och hålla tummarna för att även det ska gå vägen. 

Framför allt hoppas jag på ett år där jag kan fånga de stunder som ges för skapande, att lusten allt oftare ska få vinna över trytande ork så att livet har en chans att balanseras upp på bästa sätt. Hoppas på ett alltigenom gott 2016!