Nytt, nytt ... planer som ändras igen...

För en månad sedan skrev jag ett blogg inlägg med rubriken Nytt, nytt och lite gammalt. Då skrev jag om livets svängningar och hur fort saker och ting kan förändras med syfte på vårt då nya husköp och de förändringar, möjligheter och planer inför framtiden som det förde med sig. Jag berättade även om den nyligen inbokade Utställningen på Vårgårda konstförening som var planerad till mars-april och som jag gladde mig väldigt åt.Sedan dess har livet överraskat mig igen vilket fått till följd att utställningen i Vårgårda tyvärr fått strykas ur kalendern. Förhoppningsvis kommer vi kunna boka in ett nytt utställningstillfälle längre fram, eventuellt redan i slutet av hösten 2019 men det återstår att se. Orsaken till denna omändring är att jag fått ett sjukdomsbesked som gör att jag perioden innan och under den planerade utställningen kommer genomgå behandling som jag i dagsläget inte vet hur jag reagerar på. Men det är tydligt att det inte ger mig förutsättningar att genomföra en bra utställning så jag är tacksam att Vårgårda konstförening är positiva till att omboka mig längre fram.Jag hoppas på att de av er som är nyfikna på att ta del utav hur mitt skapande utvecklats det sista istället tar sikte på min utställning "Life in color" på Hantverksbutik Korpens galleri i Alingsås. Vernissage för den utställningen är redan lördagen 26 januari kl.10-15 och utställningen pågår sedan till 14 februari. Målningar i både gamla och nya färgskalor utlovas!


Under vernissagedagen kommer även min Konstkalender för 2019, lite blandade tryck, vykort och ev. affischer finnas med för dem av er som är nyfikna på dessa. (De finns redan i shopen här på hemsidan, så skicka bara ett meddelande om ni är intresserade utav något redan nu. Det är fortfarande gott om tid för leverans innan jul)


Stor kram till alla er härliga människor där ute!

Hoppas vi ses framöver!!