Online utställning

Online utställning

November är här och det börjar bli dags för en liten online utställning på mina sociala medier, instagram och facebook. Helgen 14-15november tänker jag mig att det hela ska gå av stapeln och jag håller som bäst på att fotografera målningar/designartiklar och inventera mitt förråd av vykort, konsttryck och affischer.

Under helgen kommer jag även lansera min Konstkalender för 2021 som i år har ett nytt men smidigt format jämfört med föregående år, samt komma med erbjudanden på olika konsttrycks- och vykortspaket i begränsad upplaga. Det blir alltså lite gott och blandat av originalmålningar och designartiklar. Roligt att pyssla med för att muntra upp i höstmörkret och ni är varmt välkomna att titta in på mina socialamediekanaler eller här på hemsidan under helgen 14-15november.


Varma kramar och på återseende!