Oväntade uttryck

Tänk vad roligt det är att hitta nya uttryck! Vad man lär sig och upplever på vägen. Aldrig kunde jag väl ana att jag skulle hitta ett så fint uttryck med blandteknik på småmålningar som jag gjort de senaste månaderna och att de dessutom skulle kunna falla andra i smaken. För hur det nu gått till så har de blivit väldigt populära och just nu har jag bara en av åtta kvar i min ägo! Det känns väldigt skumt och halvt svindlande. Av de två senast målade har jag dessutom beställt tryck  i större vykorts format varav ett antal redan är bokade vilket känns jätteroligt. Hoppas nu bara att trycken blir riktigt bra i färgåtergivningen. Det såg bra ut i datorn men man vet ju aldrig säkert förän de landar i brevlådan....

Att jag lyckts leka fram ett för mig lite nytt uttryck känns extra roligt då mitt mål för året är just att våga prova nytt, leka och genom det utvecklas vidare. Jag tror verkligen på det där att våga släppa kraven och bara leka loss. Att inte veta vart man hamnar men lita på att något gott kan komma ur processen, självklart kan det bli helkasst ibland med, men då är det bara att ta nya tag och jobba vidare:) No worries helt enkelt - enklare sagt än gjort!