Packning för Kvinnligt Skapande

Idag har jag sysslat med packning inför utställning, då det redan imorgon bär iväg till Karlstad och inlämning till utställningen Kvinnligt Skapande på KCCC och Plaza. Alla målningar är nu inpackade och noga uppmärkta både invändigt och utvändigt :) 

Det ska bli så roligt att äntligen komma iväg, samtidigt lite spännande och pirrigt. Jag har ju ingen koll på de vilka de andra konstnärerna är, några har liksom jag gjort en snabbpresentation av sig själva på evenemangssidan på facebook, men annars vet jag inte alls vilken typ av konstnärligt skapande de håller på med. Vernissaget på tisdag kväll blir med andra ord riktigt spännande och roligt!

Eftersom vi får en hel del tid att fördriva mellan inlämning och vernissage så hoppas jag att vi förutom besök hos farmor och farfar och vanligt strosande på stan, ska hinna med en tur till Lars Lerin museet. Tror att det är ett verkligt inspirerande besöksmål så jag hoppas vi kan passa in öppettiderna!