Röd prick!

Woohoo, det blev en röd prick på min målning `Sol´ som är med på samlingsutställningen Mixed Art på Galleri Villastaden. Så roligt!! Vet inte om man någonsin vänjer sig vid att någon man aldrig tidigare mött fastnar för en målning man arbetat med och lagt ner en bit av sin själ i? Det är stort och så roligt, på något vis är det ju en del av drivkraften när jag målar, att få dela med mig, sprida värme och kärlek. Därför är jag genuint lycklig och tacksam att `Sol´ nu fått flytta hemifrån :)

Målarmässigt har det stått lite still de sista dagarna, men så får det vara nu när kroppen krånglar med mig, jag får helt enkelt inte låta bli att lyssna. Den lilla 20x20cm målningen nedan blev jag dock färdig med för någon vecka sedan, `Under ytan´ kallar jag den och det är ännu ett exempel där jag exprimenterat med den för mig lite komplicerade färgen blå :) Det är helt klart en färg som jag inte varit vän med. Men jag lär mig, utforskar och upptäcker nya sätt att möta den vilket är en spännande process för mig.

Nu hoppas jag att veckan som kommer  blir en bra vecka där nacken min orkar lite mer och jag kan få någon liten målarstund här och var. Det hade verkligen varit guld värt...

2017-01-31143919jpg