Roligheter att se fram emot

Bland det härligaste med våren är att se hur ljuset återigen letar sig fram och värmer upp en frusen värld. Även om den riktiga, snörika vintern tyvärr varit frånvarande i år så är det ljuvligt att känna vämen från solen, se den smälta nattfrosen och mana fram små knoppar i rabatterna. Det är på gång nu, och det påminner om liv och om hopp. Kanske tycker jag det är lite extra härligt iår, att bli påmind om att vi hela tiden rör oss framåt. Det står inte still, vi rör oss framåt mot ljusare tider! Psykologiskt känns det skönt att bära med sig...

Något som också känns riktigt roligt nu i vår är att Kulturvandringen i Mölnlycke centrum närmar sig och jag får möjlighet att delta även i år. 25-26 mars är det dags, vilket betyder att man i år satsat större och breder ut vandringen över en hel helg. Fantastiskt bra initiativ tycker jag, eftersom det ger många fler möjlighet att ta del utav utställningarna. Nytt för i år är att vandringen samordnas med Lions vårutställning, att en fotoutställning kommer visas på Råda Rum samt att Hulebäcksgymnasiet kommer husera endel utställare. Vart jag kommer hålla hus under kulturvandringen vet jag i dagsläget inte, men så snart jag får veta lägger jag såklart ut det här på hemsidans startsida.