Sålda målningar och utställning

Utställningen på Galleri Villastaden är till ända och jag hade glädjen att se båda mina målningar vandra vidare till nya ägare.   
2016-12-12134020jpg           2016-12-12133741jpg
Exakt vart de kommer ta vägen vet jag inte ännu då de köptes upp av Erika Wallin som driver Limmared Glasbruks konstförening, spännande!
Idag blev det också klart att en annan av mina små målningar, Under ytan, flyttar vidare till Malmö. Det är en märklig men härlig känsla att se målningar flytta vidare till nya platser och till människor jag aldrig tidigare träffat men som fastnat för mitt uttryck. Jag är så tacksam för att jag får uppleva  det!

Att vi redan gått in i september gör annars att mitt målarfokus ligger  på konstrundan www.konstriket.se  som går av stapeln 30sept-1okt med vernissage på Partille Herrgård 29sept. Jag har ett antal målningar som jag hoppas kunna färdigställa innan dess samt endel inramningar och annat som jag vill få till. Som tur är så har jag ju ett par helger kvar innan det är dags så än så länge känns det lugnt. Blir två målningar klara så är jag nöjd, allt utöver det är en bonus :)