Snart, snart är adventstid här....

Adventstid är för mig en av årets absoluta höjdpunkter. Under oktober-november längtar jag såå efter att få plocka fram ljusstakar, stjärnor och fylla huset utav ljus och mustiga färger! Att vi nu bara har några få dagar kvar till årets ljusfest känns så härligt. Att jag dessutom får inleda årets adventstid med att stå på julmarknad gör det hela ännu bättre. Det bör ju betyda att jag blir riktigt marinerad i julkänsla redan i början av december! Perfekt start med andra ord. Inte minst med tanke på att jag har lovat mig själv att försöka vara mer närvarande i nuet och känna in adventstiden så mycket som möjligt iår. De senaste åren har december bara rusat iväg och någonstans runt den 20:e har jag vaknat till och förundrat insett att adventstiden dragit förbi och att julen nu står för dörren. Så ska det som sagt inte bli i år, nu ska jag göra allt jag kan för att ta vara på nuet :)

Med det sagt, kommer jag i år köra en "adventskampanj" lagom till första advent för att fira att ljusets högtid äntligen är här! Håll utkik på fb-sidan och instagram mot slutet av veckan för att ta del utav erbjudandet som kommer....