Sommar, sommar, sommar

Försommaren kan vara bland det flyktigaste som finns, drömmen om de sköna ljumma stunder som man väntar och längtar så fantastiskt mycket efter för att plötsligt vakna till och konstatera att den flugit förbi. Mitt i allt jobb som ska avslutas innan sommaren, planering inför framtiden, uppvisningar, skolavslutningar etc etc etc så har den förflutit och kastat oss in i den verkliga sommaren. Semestern är nära! Härligt, men är jag redo? Redo att släppa allt och gå in i det viloläge som jag så väl behöver? Med en vecka kvar återstår det att se, men jag tror det ska gå vägen och är det något jag behöver så är det semester och oplanerad tid. Återhämtning på alla fronter och det ska bli härligt! Ska bara lyckas slappna av först ;)

Målarmässigt hoppas jag på att kunna ta mig stunder vid staffliet lite nu och då under veckorna, och känna att orken finns. Det har varit lite si och så med det på kvällarna det sista.... Jag behöver känna färgen och duken under mina fingrar. Måla stort, måla smått, utan tanke men med känsla.
Mmm det längtar jag efter.

Målningen ovan är en av de målningar som stått stand by på staffliet de senaste veckorna, måttet är 50x50cm och alltså lite större än de flesta andra jag målat det sista året. Hoppas kunna påbörja fler lite större målningar under sommaren för att fylla på inför hösten. Då hoppas jag på att få vara med på både samlingsutställning i Borås  och förstås Konstriket sista helgen i september.