Stilar som samsas

På mitt staffli samsas just nu två målningar i vitt skilda stilar och stadier. Båda har iof en lång väg att gå innan jag kan se dem som färdiga men i övrigt ser ni ju.... det finns inte mycket likheter. Frågan är om de kommer närma sig varandra eller om de kommer fortsätta vara olika. Det sista året har jag ibland använt mig av målningar lika den vänstra som bakgrunder till en `Dam` målning, men det känns inte alls givet att så ska bli fallet denna gång. Jag är ju sugen på att prova något nytt efter att ha haft mina damer som tema under en lång tid. Dock tror jag inte att jag kommer överge dem helt men jag funderar på hur jag kan experimentera vidare med dem. Arbeta mer transparent eller kanske i helfigur,  jag leker med målningarna i tanken så får vi se hur det blir framöver. Det allra närmsta satsar jag dock på att iordningställa målningarna som ska med upp till Karlstad så att de blir av ett samlat uttryck, därefter får vi se vad som händer :)