Tacksam

Årets Kulturvandring i Mölnlycke centrum är tillända och jag har landat utpumpad men tacksam hemma i soffan. Tacksam för fina möten, uppmuntrande ord och för målningar som funnit nya hem! Tänk vad det gör att få mötas över konsten, ta del av andras tankar, associationer och skapelser. Det är en sådan inspirationskick att det inte är klokt och det jag fått kommer jag bära med mig både in i mitt fortsatta skapande och i livet i stort. Så ett stort tack till övriga utställare och alla ni som tog er tid att kom förbi och förgylla dagen!

Responsen jag fått under dagen kommer även vara till stor hjälp då jag väljer ut målningar till den kommande utställningen med Konstnärsalliansen. Redan på torsdag eftermiddag är det dags för vernissage så det är inte jättelång tid att ladda om men å andra sidan så är ju det mesta förberett och klart att leverera så det känns bra. Det enda som återstår är att hämta hem målningarna som står i skyltfönstret på Kitchen4you varav åtminstone en ska få följa med till Kultur i byn.

Målningar som nu fått flytta vidare; Happyland, Välkommen, Gläntan samt Life in color som jag tyvärr inte har något fota av.

Happyland-caught in the stormJPG      Vlkommenjpg    glntanjpg