Tacksam

 Årets upplaga av Konstriket är tillända och det är dags att plocka ned utställningen jag byggt upp för i år. Jag plockar ned utställningen med en känsla av enorm glädje och tacksamhet! En tacksamhet för alla besökare som gav av sin tid för att besöka just mig, det går inte att komma ifrån att ni är alldeles fantastiska allihop! Så STORT TACK till alla som hittade hit!


Nytt för i år var att jag och ett tiotal konstnärer till prövade att ha öppet två helger i samband med konstriket. Ett upplägg som jag såhär i efterhand är väldigt glad att jag provade och som jag kommer köra på igen om det finns möjlighet, för det känns fint att kunna bjuda in till två helger så att valmöjlighet finns i de ofta så fulla almanackorna.


När Konstriket inleddes förra fredag gick jag in i konstvandringen med tanken att detta skulle bli årets sista konsthändelse för mig som enskild konstnär (jag deltar även med en målning på `Konst i Härrydas´  Jubileumsutställning i Nemeshallen, Mölnlycke 16-23nov). Under veckan som gick fick jag dock klartecken för medverkan på Julmarknaden på Röda Sten i Göteborg vilket känns jätteroligt. Förra året provade jag ju att vara med på Julmarknad på Lindholmen som körde sitt första år med julmarknad och det var väldigt mysigt minns jag, att nu få vara med på Röda Stens julmarknad som är så inarbetad och fin ska därför bli riktigt roligt. Hur det var så fick jag fundera lite innan jag tackade ja, för jag har ju de senaste åren börjat lära mig  att hur roliga saker och ting än är så kan det lätt bli för mycket av det goda och det måste finnas energi och kraft både till att genomföra och till att leva även efter. Turligt nog såg veckan innan och efter julmarknaden luftiga ut och jag tänker att det därför kommer gå fint att delta. Så nu tar jag nya tag och målar ett gäng mini originalmålningar som kommer få hänga med till Röda Sten och komplettera utbudet av nya vykort, konsttryck, affischer och tygväskor. Motiven jag tar med blir både från mitt måleri och några tecknade då jag minns att de senare var uppskattade under förra årets julmarknad.


Men nu innan allt annat drar igång så ska jag ge mig själv tid att smälta upplevelsen av helgerna som varit och den glädje och kraft alla besökare så generöst delat med sig av!Stor kram till er alla!