Tekniken och jag...

Ja vad ska man säga, tekniken och jag vi är inte alltid bästisar. Inte så att det alltid är eländigt meen det tar ju sådan tid. Först ska man filma, sen föra över till dator, komprimera för att synka med telefonen, sammanfoga flera olika klipp etc etc etc och allt utan ett välfungerande redigeringsprogram. När jag testade gratisveckor med photoshop så fick jag ju ett tillräckligt bra program men eftersom jag inte tjänar några stora och framförallt regelbundna summor så vill jag helst inte köpa något som jag behöver betala för varje månad, inte just nu iaf. Så jag hankar mig fram med gratisprogram och är väl så lagom nöjd. Får se hur länge jag står ut innan jag investerar i något annat, för jag tror att jag kommer vilja fortsätta göra timelaps och filma mina processer samtidigt som jag berättar om mina tankar kring det jag gör. Jag känner att jag lär mig massor själv och det är också roligt. Kvalitetsmässigt får det gå som det går, jag har ingen ambition att göra snyggaste filmera från början, jag gör så gott jag kan och det är gott nog. Tids nog får jag nog till det allt snyggare men varför gå och vänta? Jag tror ändå att jag lär mig bäst genom att göra. Learning by doing you now.

Ett steg för att göra det hela enklare är att jag öppnat min egen youtubekanal, därifrån kan jag länka till facebooksidan och jag kan länka från hemsidan till youtube. Det känns som att jag på så vis får allt att hänga ihop bättre, hoppas det i alla fall.
Än så länge finns bara två filmklipp på sidan, en film utifrån "Duttar & Prickar" och en om "övertäckning och rinnteknik". Men som sagt jag utforskar vidare och ser om youtube visar sig vara en så bra länk som jag tror just  nu. Provar man inte så får man ju aldrig veta...