Utställning som närmar sig sitt slut

Imorgon eftermiddag öppnar vi dörrarna för den sista helgen av Konstnärsalliansens utställning på Kultur i Byn och jag kommer finnas på plats både fredag och lördag. Jag hoppas på att vi kommer få en hel del besök under dessa sista dagar, kanske några som tittat in lite snabbt och nu vill se mer... 
Hur som helst tycker jag alltid att det är väldigt roligt att få möta de besökare som kommer, ta del av deras tankar och guida runt i utställningen bäst jag kan. Det är verkligen en av de fina bieffekterna av att få dela med sig av det man skapar, och det ger så mycket tillbaks. 

Efter denna utställning är tillända dröjer det fram till juni innan jag deltar i en ny utställning, den gången på Traktören, Göteborgs stad, tillsammans med Konst i Härryda. Så fram tills dess kan jag fokusera mina fredagar mot rent måleri vilket jag verkligen ser fram emot! Det ska bli så härligt att ta tag i de målningar som nu står och väntar. 

Häromdagen beställde jag även ett provtryck i en ny papperskvalite för att se om jag skulle kunna göra 'bearbetade' tryck av dem. Dvs lägga till detaljer direkt på trycket vilket ger varje tryck en alldeles egen prägel och gör det unikt. Ska bli spännande att se om jag får det att fungera som jag vill, det är alltid roligt att prova på något nytt och se hur det kan fungera.